Walrus

GUKO4490.jpeg

Vijf jaar geleden verscheen ‘Terug naar het begin’, een enthousiast onthaald album van Walrus, de band rond pianist/songwriter Geert Noppe. Na die release stortte Geert zich weer volledig op zijn rol als toetsenist bij Hooverphonic, Yevgueni en andere projecten. En toen kwam de lockdown. Een uitgelezen moment om samen met Alex Callier nieuwe nummers onder handen te nemen.

 

Met ‘Tussen mijn oren’ komt Walrus tot volle wasdom. In dit eclectische album, een moeilijke term om de veelheid aan stijlen een naam te geven, word je meegenomen op een lange trip, een koortsdroom zoals deze zich ook vaak afspeelt in het hoofd van Geert Noppe.

Dit alles is doordrenkt van de typische Walrussound. De muziek is scherp, transparant, ruw en toch gepolijst, kortom verfijnde Indiepop in je moedertaal.

 

Het nieuwe album ‘Tussen mijn oren’ is net uit ! De eerste singles “Dansen uit de maat” en “Zomer zonder klank/Tussen mijn oren” hoorde u ongetwijfeld reeds op de radio. We verwachten terug een enthousiast onthaal bij pers en publiek !

Tussen mijn oren