top of page

Radio Oorwoud

IMG_3865.jpg
De bende van Oorwoud (5+)

Al 10 jaar stuurt WWF hun speel goed RADIO OORWOUD naar festivalweides en theaterzalen.

Maar nu komt je favoriete braakbalorkest helemaal naar jou toe.

Draadloos en mobiel, ecologisch en met de gekende beestige ambiance.

 

De kernleden maken zich los van het podium en gaan mobiel.

Er wordt gespeeld tussen het publiek in ware guerrilla-stijl. Of is het in dit geval eerder gorilla?

Als een groene sprinkhanenplaag bezetten ze de tent, de speelplaats, het park… elke plek waar hun muziek uw feestje kan opfleuren.

 

De set bevat de meest aanstekelijke liedjes uit de 3 CD’s. Dansbaar, een beetje stout en vol humor. Verwacht je aan een stampede van beestige nummers.

Deze kleine formule komt tegemoet aan de vraag naar een band die multi-inzetbaar en flexibel is.

Radio Oorwoud_Beest Of_Hi_Res_(c) Sara De Graeve2.jpg
Beest of (5+)

De liveband trekt naar de theaters voor een heuse BEEST OF!

De eerste cd heette nog gewoon Radio Oorwoud, daarna kwam ’t Is altijd wat in mijn habitat en op de laatste schijf VUIL! VUIL! VUIL! wordt opnieuw gekwekt, gekakeld en gebruld in allerlei toonaarden. Een Beest of! met de meest aanstekelijke liedjes uit de drie cd’s barst uit zijn ei !
Wees klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker mee te brullen.

Radio Oorwoud, het felgebekte braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen, staat helemaal klaar om het podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken.  Dieren van allerlei pluimage worden in  de ondeugende liedjes bejubeld. De natuur krijgt een megafoon op kindermaat … dansbaar, een beetje stout en vol humor. 

Radio Oorwoud staat reeds op de barricades sedert 2012. Opgericht door WWF en Hannelore Bedert groeide de band uit tot een lieveling van kinderen én ouders.  Het recept is gekend, meezingers die oproepen tot actie voor het milieu.

bottom of page